Geschiedenis

“History is in the Eye of the Beholder!’

Thijsen Autoparts is dé snelste pitstop in Sint-Truiden voor alles wat uw auto aanbelangt.

“We hebben een uitgebreide stock aan onderdelen, accessoires, gereedschappen, verven, poetsproducten, …  voor auto’s en doe-het-zelvers. Ook allerhande soorten gereedschap, nodig voor het onderhoud of de herstelling van de auto en het uitvoeren van klussen in huis kunnen klanten bij ons terugvinden.”, zegt zaakvoerder Frederik Schoofs.

“We zijn een bedrijf met een lange traditie in Sint-Truiden en omgeving.

Thijsen werd 80 jaar geleden opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot een moderne KMO met een duidelijke lokale verankering.”

Snelheid, service en prijs zijn de trefwoorden die Thijsen Autoparts kenmerken. “In ons magazijn liggen in totaal meer dan honderdduizend onmiddellijk beschikbare onderdelen”, aldus Frederik. “Speciale onderdelen die niet voorradig zijn kunnen meestal tot 11 uur worden besteld en zijn dan vanaf 13 uur al beschikbaar in onze winkel. We willen onze klanten een totaalservice aanbieden.”

Ondertussen is de zaak al geruime tijd verhuisd naar een nieuw pand op de Luikersteenweg in Sint-Truiden (kruispunt Luikersteenweg en Vliegveldlaan). “Hier kunnen we iedereen op een moderne manier ontvangen en ons team staat ook garant voor heel wat kennis.”

In 2023 werd Maldoy Alken overgenomen door Thijsen Autoparts en opereert nu onder de naam Thijsen Autoparts Alken.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?